Äntligen kan vi lansera vår nya gjutjärnsserie och lagom till Black Friday kör vi en introduktionskampanj med 20% rabatt på hela gjutjärnssortimentet.

En riktigt solid kycklinghållare i gjutjärn, The Cast Iron Chicken Roaster, att köra kyckling eller kalkon direkt på grillen.

Vår nya sizzling plate är ett otroligt bra komplement som ger nya möjligheter att enklare grilla tillbehör eller dina signature fajitas direkt från grillen till en smakfull servering.

Gjutjänrswoken är heavy duty där du kan ta utveckla grillningen med asiatisk inspiration.

Alla burgarälskares dröm! Smasha burgaren med vår solida Burger Smash Tool! Denna rejäla press gör att du kan laga ditt kött mer effektivt och enkelt får den perfekta ytan.

Vårt tidigare sortiment med gjutjärnsgaller och gjutjärnsplatta är uppgraderade till premium kvalitet. Dessutom har vi lagt till the Cowboy Grill Grid som passar perfekt i det flexibla grillgallersystemet för att köra grillningen med riktigt hög temperatur precis ovanför elden och skapa den perfekta ytan.

Passa på att njuta av grillningen året runt, där gjutjärnsserien är ett perfekt tillskott för grillningen under hösten och vintern. Boeuf Bourguignon, Thanksgiving Turkey eller rostad kyckling.