08385858

MÄSTARNA 

 

Jureskog

Johan Jureskog

Som medlem i kocklandslaget under nästan ett decennium har kocken och krögaren Johan Jureskog vunnit både VM-guld och OS i matlagning. 2010 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj och året därpå öppnades restaurang AG. Sedan starten har AG vunnit utmärkelsen Årets Köttkrog tre gånger på raken samt tagit sig in på listan över världens tio bästa köttrestauranger. Johan är även tv-kock med över hundra framträdanden i flera olika program och kanaler. I det senaste tv-programmet reser han över hela USA för att hitta och laga världens bästa burgare. @johanjureskog

Benjamin Game – Bark BBQ

En riktig grillentusiast som kom tvåa i ”Sveriges Grillmästare” på TV4 2016. Ben är Kamado SUMOs Grill Master och ansvarig för Kamado SUMO Grill Academy.  Med sin erfarenhet medverkar Ben på olika mässor och evenemang och svarar på grilltekniska och praktiska frågor. Han har en gedigen skara som följer hans grilläventyr via Instagram och Facebook. @barkbbq.se

SUMO Mästare Ben Game
robin Grilling

 

 Robin Edsmyr 

Robin är en av våra grillmästare med gedigen bakgrund inom grill och matvärlden, och uppmärksammad och hyllad i olika kanaler och på sociala medier för sin smaksäkerhet och sina matkreationer. Grillar gärna på events och tävlingar, både lokalt och internationellt. Inspireras av Robin och följ hans äventyr på Facebook eller Instagram.
@edsmyrfoodstories

SmoKing Aces Bbq

Ett av Sveriges mest utmärkande BBQ-lag grillar naturligtvis på Kamado SUMO.
Ett team med riktiga grillmästare som lever för grillning och BBQ. Teamet leds av Martin Nordh som tog hem TV4s Grillmästarna 2015. 2017 var dom ett av lagen som representerade Sverige under Grill World Cup på Irland och 2018 är kalendern fullbokad med stora tävling runt om i världen…ett lag att hålla ögonen på!

Smokin Aces logo
svenska bbq landslaget

Svenska BBQ Landslaget

Svenska BBQ Landslaget består av ett gäng med riktiga grillmästare som lever för grillning och bbq. Laget leds av erfarna pitmastern Joakim Odehed och var ett av lagen som representerade Sverige under Grill World Cup på Irland 2017.